За нас

За нас

Регистрация на фирми ЕООД, ООД и ЕТ. Водене на счетоводство Регистрация на фирми, цялостно модерно и професионално обслужване в сферата на счетоводството и данъците от Мега Баланс ЕООД.

Екипът ни от амбициозни, висококвалифицирани и опитни специалисти ще се погрижи да улесни управлението на финансите ви, предоставяйки своевременно цялата актуална информация, на която да базирате бизнес-решенията си.


С цел поддържане на дългосрочни взаимоотношения с нашите партньори, залагаме на най-добрите счетоводни практики, индивидуалния подход към клиента и коректността.

В наше лице ще откриете надежден партньор, уважаващ бизнеса ви, ценящ времето ви, ангажиран с успеха ви. Затова и целите, които си поставяме са качествено, бързо и коректно обслужване, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент.
Разполагаме с необходимя опит, знания и ресурси, за да отговорим на високите изисквания на бързопроменящата се бизнес среда. Амбицията и гъвкавостта ни за постигане на първокласни резултати са част от мисията ни.

Клиентите ни са фирми от различни браншове, предпочели да се доверят на нашия опит, коректност, пълна конфиденциалност, персонално и професионално отношение.

Убедете се сами!

Регистрация на ЕООД и ООД, счетоводни услуги

Още в тази категория: За контакти и запитвания »

Последни новини

Най-ново от блога

  • Регистрация на фирма - първи стъпки
    Един от основните въпроси, касаещ хората, решили да регистрират своя фирма е свързан със стъпките, които трябва да предприемат на…
    Продължава...
  • ДДС
    Всички, които искат да започнат собствен бизнес са изправени пред въпроса за регистрацията по Закона за данъка върху добавената стойноност.…
    Продължава...